De volgende editie van de Boekenkrant verschijnt op 2 mei

De redactie van de Boekenkrant las de afgelopen maand weer allerlei intrigerende, spannende en ontroerende boeken. Zo spraken we voor de mei-editie met Tom Lanoye over zijn nieuwe roman Draaischijf, waarin drie innig verbonden levens vermalen raken. 

Daarnaast reizen we af naar Italië met Als een steen in de stroom van Mauro Corona, de leermeester van Paolo Cognetti. Het boek is een ode aan de bergen en vertelt het verhaal over een armoedige jeugd en een man die zich alleen kan uiten door houten figuren te snijden. 

Ook vind je een interview met Sarah Goodwin over haar nieuwe psychologische thriller Gestrand. Een spannend verhaal over een groep mensen die na het filmen van een realityprogramma op een eiland tevergeefs wachten om weer opgehaald te worden. Zijn ze daar met opzet achtergelaten?

Voor onze jeugdpagina’s lazen wij onder andere Schemergeesten van Angie Sage, waar magie verboden is en beangstigende geesten buiten de stadsmuren dwalen. Voor de iets jongere lezers bespreken we Naar buiten van Deborah Underwood. Dit kinderboek is gevuld met de kleurrijke illustraties van Cindy Derby en laat zien hoe avontuurlijk en mooi de natuur kan zijn.

Om af te sluiten zullen liefhebbers van non-fictie blij zijn met de uitgebreide recensies over Bertie en de wonderjaren van Mike Hoogveld, over het onstaan van de moderne tijd, en Gesprekken met mijn opa van Raoul de Jong. Voor de mensen die van koken en lekker eten houden, hebben wij daarnaast natuurlijk weer een kookboek behandeld. Deze keer komt Gezellig kokkerellen van Ellen van Gool aan bod, waarvoor zij de meest smakelijke recepten voor elke gelegenheid heeft gebundeld. En nog veel meer!

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.
Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven