De nieuwe Boekenkrant verschijnt op 7 juni

De juni-editie van de Boekenkrant staat in het teken van de Boekenweek! Uiteraard hebben we extra aandacht voor het Boekenweekgeschenk Wat wij zagen en het Boekenweekessay De genocidefax. 

Verder lichten we titels uit waar je tijdens de Boekenweek naar op zoek kunt gaan in de boekhandel. Wat dacht je van Waar ik liever niet kom van debutant Liselotte Idema? Ze schreef een boek over een jonge vrouw die niet zo nodig hoeft te backpacken, maar zich thuisvoelt in Utrecht. Toch boekt ze een reis naar Thailand. Ook spreken we Babs Gons, woordkunstenaar en spoken word-artiest, over haar nieuwe poëziebundel Doe het toch maar. Wat vertellen de gedichten over het leven? 
Juni staat ook in het teken van de Spannende Boekenweken. Jo Nesbo, internationaal vermaard thrillerschrijver, mag niet ontbreken. Eveneens lees je op de spanningspagina’s over Het schuilhuis van Rachel van Charante, dat zich in de Tweede Wereldoorlog in de Achterhoek afspeelt. 
In de categorie jeugd laten we zien hoe je duurzaam kunt tuinieren met kinderen, naar het boek van Anne Wieggers. Leuk voor zowel kinderen als hun ouders! Bekende Vlaming Tom de Cock heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met de jongerenradiozender MNM, maar heeft zich nu toegelegd op het schrijven van boeken. Hoe pakt LILY uit? 
Voor de rasechte geschiedenisliefhebber hebben we Tussen utopie en crisis op de non-fictiepagina: een boek over Nederland in het interbellum. In de kookrubriek lees je over het Indische bakboek Toko Lo. Recepten van spekkoek tot sponscake!  

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718. 

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven