De nieuwe Boekenkrant verschijnt op 11 oktober met special BKJunior

In de oktober-editie van de Boekenkrant weer veel boekennieuws. We gaan in gesprek met Adriaan van Dis over zijn nieuwe roman Naar zachtheid en een warm omhelzen. Een persoonlijk verhaal over een negenjarige jongen die na een inzinking van zijn vader bij zijn grootouders opgroeit. Ook bespreken we het herontdekte meesterwerk Zij van Kay Dick, over een dystopisch Groot-Brittannië waarin kunstenaars en andere ‘dissidenten’ worden vervolgd.

Op de spanningspagina’s vertelt Camilla Grebe over In eeuwigheid, een psychologische thriller waarin op een familiefeest een moord wordt gepleegd. De dader kan alleen een van de aanwezigen zijn geweest. We zomeren nog even na met Dodelijke cocktail van Nadine Barroso, waarin vijf vriendinnen op zomervakantie in Italië gaan, maar er maar vier van hen terugkeren.

Liefhebbers van non-fictie kunnen alles leren over de evolutie van het menselijk lichaam in Corpus van Lewis Dartnell, of over koken met plantaardige ingrediënten in De basis plantaardig. We spreken chef Pieter-Jan Lint en foodfotograaf Tony le Duc over deze update van de ‘kookbijbel’ De basis uit 2003. En nog veel meer!

Special van deze maand: de BKJunior
Onze kinderboekenspecial is er weer! In deze editie kijken we alvast vooruit naar de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) met het thema ‘Bij mij thuis’. We spreken Sanne Rooseboom, die het geschenk van dit jaar maakte. In Ravi en de laatste magie moeten Ravi en haar moeder en broertje tijdelijk in een tehuis voor oude mensen wonen – en die bewoners blijken tovenaars te zijn. Ook spreken we met Rutger en Thomas over het nieuwe deel in hun razendpopulaire serie De avonturen van Rutger, Thomas en Paco. En met de kleurplaat uit Tim de kleine boswachter. Het bospretpark en de puzzels uit 101 reuzeleuke spelletjes en puzzels ben je thuis wel even zoet!

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31306920677.
Berichten gemaakt 5315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven