De nieuwe Boekenkrant verschijnt op 4 mei

De mei-editie van de Boekenkrant is rijk aan diverse thema’s en personen. Zo heeft de redactie een interview met onder meer oorlogsverslaggever Minka Nijhuis (Gekkenwerk), hoogleraar Dirk Speelman (Rode nevel) en auteur van historische jeugdboeken Arend van Dam (Hoe fel de zon ook scheen).

En verder:

  • Recenseren we Restmens, een roman van Marjolein Visser over het ophouden van uiterlijke schijn. Daarnaast bespreken we ook de feelgood-roman Mannen van de wereld. Verlangen van Audrey Carlan, over drie vrouwen die een bedrijf runnen om kapitaalkrachtige vrouwen te ondersteunen met klussen.
  • In de categorie spanning lezen we over het boek Rode nevel, waarin kunstmatige intelligentie op de universiteitscampus centraal staat. Ook lezen we over de thriller Alibi van Denise Mina, over een vrouw die het onderscheid verliest tussen een podcast en haar leven.
  • Op de jeugdpagina’s bespreken we de psychologische young adult Dit mag niemand weten, over een scholier die een man neersteekt. De politie tast in het duister, want elk motief ontbreekt. Daarna gaan we terug in de tijd met Arend van Dam, die met Hoe fel de zon ook scheen voorleesverhalen over de Tweede Wereldoorlog geschiedenis schrijft.
  • Genoeg gelezen? Als laatste komt een boek aan bod over de kunst van het nietsdoen. Expert Olga Mecking onderzocht in Niksen de noodzaak en het nut van het niksen.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven