De nieuwe Boekenkrant verschijnt op 3 april

Op 3 april verschijnt er weer een nieuwe editie van de Boekenkrant, met ditmaal als bijlage de BKFilosofie.

In deze editie spreken we met Franca Treur over haar verhalenbundel Slapend rijk, vertelt Murat Isik hoe verguld hij is met het winnen van de Boekhandelsprijs en blikken we met Sarah Holland vooruit op YALFest. Daarnaast doet thrillerschrijver Jo Nesbo uit de doeken waarom hij voor Macbeth koos, toen hem werd gevraagd om een Shakespeare-stuk te bewerken, legt kookboekenauteur Bas Robben uit waarom vet zo’n onmisbare smaakmaker is in de keuken en bespreken we met Wereldwijven een feministisch stripboek.

BKFilosofie
April is de maand van de Filosofie en met het thema Verbeelding aan de macht is er aandacht voor de idealen die hebben geleid tot mei ’68. We bespreken het bijbehorende essay, dat dit jaar geschreven werd door Femke Halsema. We spreken met Femke Kaulingfreks over het politieke engagement van de huidige generatie en laten Jonge Denkers aan het woord, filosofieleerlingen die zich uitspreken over actuele kwesties.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.

Berichten gemaakt 5313

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven