De BKGeschiedenis verschijnt op 1 maart

De BKGeschiedenis komt er weer aan! Deze special verschijnt bij de maart-editie van de Boekenkrant en staat in het teken van de komende Tweede Kamerverkiezingen. 

Politiek en geschiedenis kennen meerdere raakvlakken. Keuzes die in het parlement gemaakt worden, zijn vaak gebaseerd op historische gebeurtenissen. Daarom gaan we in op de recentste Amerikaanse verkiezingen en de relativering van (nep)nieuws.  
De BKGeschiedenis richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis. We spreken bijvoorbeeld met Jessica Durlacher (De stem) en Philip Dröge (Moederstad) en besteden aandacht aan historische romans en non-fictie. De BKGeschiedenis wordt als bijlage van de reguliere Boekenkrant verspreid. De BKGeschiedenis is voor het laatst verschenen in oktober 2020, bekijk deze hier

Uitnodiging tot samenwerking met redactie Boekenkrant 
We willen de BKGeschiedenis maken in samenwerking met de uitgevers. Dus als je interessante informatie hebt voor de redactie van de BKGeschiedenis, stuur dan aub informatie naar redactie@boekenkrant.com. Onze redacteuren bespreken graag de mogelijkheden van inhoudelijke samenwerking. 
 
Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven