Dansen in de hemel: het zomerboek van 2014

Michael Pilarczyk schreef met Dansen in de hemel de ideale roman voor de zomer: een zinderend verhaal over verlangen, geld, geluk en echte liefde.

PROMOTIE – Mishka Kamadev ontdekt al op jonge leeftijd dat geld een middel is om vrijheid te kunnen kopen. Gedreven door dit onbewuste verlangen wordt zijn grote wens een wereldberoemde DJ te worden. Als hij deze droom waarmaakt, en hij zijn liefde vindt in de spirituele maar zieke Lisa di Angelo, leidt hij voor de buitenwereld een glamourbestaan. Zijn innerlijk raakt echter verscheurd wanneer de ziekte Cystic fibrosis vat krijgt op Lisa’s gezondheid.

Het ene moment is Mishka The God of House Music in het nachtleven, het andere moment is hij de verzorger van zijn ongeneeslijk zieke vrouw. Hij zoekt vergetelheid in drank en pillen, stort zich in een affaire met de hartsvriendin van zijn vrouw, en op de aandelenbeurs verliest hij zijn fortuin. Om de miljoenenschuld aan de bank te kunnen terugbetalen, laat Mishka zich verleiden door listige zakenlui. Gedreven door hoogmoed en grootheidswaan wordt hun media-imperium een onwaarschijnlijk succes, totdat de hebzucht tijdens de internethype tot een keiharde confrontatie leidt. Nadat Mishka opnieuw financieel aan de grond zit en hij niet kan accepteren dat de liefde van zijn leven stervende is, wordt hij ook nog overvallen door een verbijsterende mededeling van zijn jeugdliefde. Op welk moment besluit je een leven te beëindigen?

Dansen in de Hemel is een aangrijpend verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood en de zoektocht naar je eigen waarheid.

dansen in de hemel cover

Boekgegevens

Michael Pilarczyk, Dansen in de hemel, Uitgeverij Invictus, ISBN 978 90 796 7920 1 (€ 19,95)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven