Nieuwe titel: De jongen die ineens beroemd was

De nieuwe Baddiel-bestseller vol komische situaties ligt nu in de boekhandel! Een avontuur over roem en vriendschap. 

Wat als iedereen opeens weet wie je bent?  

PROMOTIE – Daan Smit heeft nog nooit iets bijzonders meegemaakt. Sterker nog, alles aan hem is heel gewoontjes, zelfs zijn naam. Maar als er ineens een televisieploeg opduikt op school om de nieuwe serie SchoolZaken te filmen, verandert dat op slag.  

Daan valt gewoonlijk niet op. Alle andere kinderen zijn een stuk interessanter dan hij. 

Maar als een rare remix van zijn saaie spreekbeurt opeens viral gaat, is Daan in één klap beroemd. Zijn leven staat op z’n kop en samen met zijn vrienden Bo en Esmar gaat hij van rode lopers naar tv-programma’s en opnamestudio’s. Met een beetje geluk mag hij zelfs Santini De Martini ontmoeten, het coolste meisje ter wereld! Maar, zoals iedereen weet, eist roem uiteindelijk zijn tol… 

David Baddiel is schrijver en comedian. Zijn kinderboeken zijn alleen al in Engeland meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan. Zijn eerste kinderboek, Het ouderbureau, heeft een Laugh Out Loud Award gewonnen, de prijs voor het grappigste boek voor lezers van 9-13 jaar. David woont met zijn gezin in Londen. 

David Baddiel, De jongen die ineens beroemd was, vertaling: Sandra C. Hessels / Vitataal, Veltman Uitgevers, 288 pagina's (€17,99)

Lees ook de andere boeken van David Baddiel: 

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven