Bericht van Karin Slaughter

Maandag verschijnt de nieuwe Boekenkrant, met daarin een interview met thrillerauteur Karin Slaughter. Alvast warm worden? Hier spreekt de schrijfster haar lezers toe!

Het interview is vanaf volgende week te lezen in de Boekenkrant, en zal daarnaast op deze website gepubliceerd worden.

Noot van de redactie (gebaseerd op de column uit de nieuwsbrief van 27 mei 2014):
Toen ik op Facebook aankondigde dat ik Karin Slaughter mocht gaan interviewen, wist ik niet wat ik meemaakte. Binnen een uur was mijn berichtje zo’n dertig keer geliked, kreeg ik spontaan tips voor tijdens het gesprek en kondigden zowel mijn tante als mijn zus aan stinkjaloers op me te zijn.

Hoewel ik best geniet van een Slaughter-boek op zijn tijd, ben ik geen megafan. En toch voelde ik voor het eerst sinds tijden wat zenuwkriebels in mijn buik toen ik daadwerkelijk met Slaughter zat te praten. Het resultaat? Een wat wiebelig promotiefilmpje dat ik met trillende handen heb opgenomen, dat vanaf morgen via onze website te zien zal zijn. En natuurlijk een uitgebreid interview, dat je vanaf maandag in de nieuwe Boekenkrant kan lezen. Ik ben benieuwd wat mijn tante en zus ervan vinden…

Anouk Abels – Webmaster Boekenkrant

Berichten gemaakt 5324

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven