Benali en Van Reijen te gast bij Atletiekavond Amsterdam

De Week van het Sportboek staat voor de deur en lezende sportliefhebbers kunnen dan ook hun hart ophalen tijdens een aantal bijzondere evenementen. Kom bijvoorbeeld op 14 juni naar de Atletiekavond in het Olympisch stadion te Amsterdam.

Tijdens dit evenement kun je deelnemen aan de Free Friday Night Run: lekker een uurtje hardlopen met wedstrijd- en recreatiesporters. Nog weinig renervaring? Geen nood, want het is ook mogelijk om aan te sluiten bij een speciale instapgroep. In dat geval ren je maar 40 minuten.

Na het lopen is er aandacht voor auteurs Abdelkader Benali en Miriam van Reijen. Van Reijen schreef het Hardloperskookboek – het boek voor iedereen die via zijn dieet zijn hardloopprestraties wil verbeteren. Er zal daarnaast een hardloopmaaltijd uit haar boek worden geserveerd.

Bij genoeg interesse wordt er bovendien een rondleiding in het Olympisch Stadion georganiseerd.

De deelname aan de Free Friday Night Run is – je raadt het al – gratis. Het vervolgprogramma (inclusief maaltijd en twee consumpties) kost 10 euro en is ook toegankelijk voor wie niet heeft meegedaan tijdens het hardlopen.

Aanmelden kan tot 12 juni via verenigingsmanager@phanos.org.
De Week van het Sportboek duurt van 8 tot en met 15 juni.

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven