Winactie: 5 duotickets voor Kabaal kinderboekenfestival

Op 27 en 28 november vindt in hetpaleis in Antwerpen een waar kinderboekenfestival plaats: KABAAL2021. Een tweedaags festival speciaal voor kinderen (0-12j) en hun ouders en iedere andere kinderboekenliefhebber. Het is een programma met schrijvers en illustratoren, met slam for kids, met duo-vertellingen, met theater, met voorlezen, met workshops, met muziek, met de mooiste kinderboeken en de bijzonderste beelden. 

De volgende namen staan aangekondigd: Esohe Weyden, Bart Moeyaert, Jacques & Lise, Bette Westera, Theater De Spiegel, Jan De Kinder, Wijze weetjes, Siska Goeminne, Studio Sesam, Mylo Freeman, Warre Borgmans, Mathilda Masters, Benjamin Leroy, Marc de Bel, Seckou Ouologuem, Luc Descamps, Marieke Van Hooff, Stefan Boonen, Melvin en Barbara Rottiers.

Winactie
De Boekenkrant mag in samenwerking met KABAAL 5 x 2 entreekaarten weggeven! Vertel ons in een bericht aan redactie@boekenkrant.com met wie je wilt en in welk tijdsblok en wij regelen dat je op de gastenlijst komt.

Praktische informatie
KABAAL2021 = Coronaproof = 2 programmablokken per dag
Zaterdag (10-13u)  (14-17u)         Zondag (10-13u)  (14-17u)

Je koopt dus een ticket voor één blok. Met dat ticket kun je de verschillende sessies en workshops binnen één blok bijwonen. Per zaal of vertelplek zijn er een beperkt aantal plaatsen. 
Uiteraard is het niet verboden om voor twee (of meer) blokken tickets te kopen. Het covid-safe-ticket / CoronaCheck is verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar. Mondmaskers vanaf 10 jaar.

www.kabaal2021.be

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven