Nieuwe titel: Veerkracht als leerkracht

Frank Jonker schrijft een boek over de kracht van veerkracht. “Je bent succesvoller, sneller, slimmer dankzij veerkracht.” 


PROMOTIE – Veerkracht als leerkracht gaat over de kracht die al in je zit om beproevingen te doorstaan. Gebruikmaken van je veerkracht is dé sleutel tot een effectieve coping strategie. 
Het boek zit boordevol advies, tools en oefeningen om opnieuw verbinding te maken met ieders eigen veerkracht, het omgaan met stress te verbeteren en je ware potentieel bereiken. Veerkracht als leerkracht stelt mensen in staat om te gedijen in een veranderende, dynamische tijd en elke dag te leven met wendbaarheid, weerbaarheid en vertrouwen, en door te gaan als het tegenzit.  

“Wat er ook gebeurt, het komt goed met veerkracht.” 

Frank Jonker is al 25 jaar mentor-coach. In zijn praktijk helpt hij zijn cliënten om problemen, veranderingen of uitdagingen te benutten als hefboom voor persoonlijke groei. Frank: “Als je op een punt staat dat wat je deed niet meer werkt, noch houdbaar is, treur dan niet; denk na welke ergernis of probleem jij wilt gaan oplossen. Adresseer het probleem dat voor jou de moeite waard is om op te lossen en zwengel je vindingrijkheid aan.”  

Frank Jonker, Veerkracht als leerkracht. Over de kracht die al in je zit om beproevingen te doorstaan, Uitgeverij Zilt, 288 pagina’s (€ 22,99)

Benieuwd geworden? Bestel dit boek bij uw lokale Boekenkrant-boekhandel. Kijk hier voor een overzicht.

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven