Vanaf april ook een Boekenkrant speciaal gericht op de Vlaamse lezer!

De Boekenkrant gaat de oplage verhogen van 22.000 naar 32.000 exemplaren dankzij de uitbreiding in Vlaanderen. Vanaf april 2017 is de Boekenkrant verkrijgbaar bij 25 Confituurboekhandels in Vlaanderen!

Toen we 2007 startten met de Boekenkrant was het de ambitie om met een editie zowel Nederland als Vlaanderen te bedienen. De culturele verschillen blijken toch groter dan verwacht. We hebben daarom besloten om een Vlaamse editie te gaan maken. Hiervoor is de Boekenkrant-redactie uitgebreid met Vlaamse redacteuren, die precies weten wat er speelt in de Vlaamse boekenwereld.

Vanaf april 2017 verschijnen er dus twee aparte edities: de Boekenkrant editie Nederland en de Boekenkrant editie Vlaanderen. De inhoud is voor 70% gelijk, 30% is specifieke informatie voor Nederland of Vlaanderen.

Aanbieding

Wilt u adverteren in de Vlaamse Boekenkrant? Indien u in de Boekenkrant editie Nederland een advertentie plaatst krijgt u op hetzelfde formaat in de Boekenkrant editie Vlaanderen een korting van 10%. Op deze manier kunt u dus tegen gereduceerd tarief in 32.000 Boekenkranten met een advertentie en/of boekfragment aanwezig zijn. En bijkomend voordeel is dat u maar een keer materiaal hoeft aan te leveren.
Voor meer informatie sturen we u graag de ‘Boekenkrant Vlaanderen Aanbieding’. Daarin kunt alle tarieven voor advertenties, boekfragmenten en andere vormen van promotie vinden.

Abonnement

Natuurlijk is het ook mogelijk om een abonnement te nemen op de Boekenkrant. De tarieven blijven hetzelfde, alleen de krant die op de mat of in de boekhandel verschijnt is anders!

Contact

Wilt u meer informatie, heeft u een suggestie of opmerking of wilt u een exemplaar ontvangen van de ‘Boekenkrant Vlaanderen Aanbieding’? Dan kunt u een e-mail sturen naar verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31 302231718.

Berichten gemaakt 5324

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven