Stripboekwinkel Silvester wordt Jopo de Pojo

Stripboekwinkel Silvester is recentelijk gewisseld van eigenaar én van naam. De winkel, die eerst in bezit was van uitgeverij Silvester Strips, wordt nu gerund door Haarlemmer Mark Marijnen, onder een nieuwe naam: Jopo de Pojo.

Marijnen vernoemde de winkel naar het bekende stripfiguur van tekenaar Joost Swarte. Speciaal voor deze gelegenheid tekende Swarte een logo met Jopo de Pojo, dat te zien is op de etalageruiten in de Kleine Houtstraat. Naast een nieuwe naam heeft de winkel ook een vernieuwd assortiment gekregen, dat de komende maanden nog verder zal groeien met aanvullingen op bekende series, nieuwe uitgaven en klassieke pareltjes. Naast stripboeken komen er ook exposities en signeersessies.

Afgelopen week waren er signeersessies met grote namen als Ben Westervoorde (tekenaar van de stripbiografie Hazes), Gerben Valkema (Elsje), Joost Pollmann (De stripprofessor) en Joost Swarte (geestelijke vader van stripfiguur Jopo de Pojo). Zelf een kijkje nemen? Jopo de Pojo bevindt zich in de Kleine Houtstraat 11a in Haarlem.

Foto: Franklin van de Erf
Logo: Joost Swarte

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven