Uitgeverij Lemniscaat organiseert schrijfwedstrijd

Hou je van verhalen schrijven? En ben je tussen de 10 en 16 jaar? Uitgeverij Lemniscaat organiseert een schrijfwedstrijd. De winnaar krijgt schrijfadvies van kinderboekenauteur Annet Huizing!

In Hoe ik per ongeluk een boek schreef van Annet Huizing schrijft Katinka per ongeluk een boek. Droom jij daar ook van? Doe dan mee! Je verhaal mag overal over gaan, maar de titel van je verhaal moet beginnen met ‘Hoe ik per ongeluk’. Bijvoorbeeld: ‘Hoe ik per ongeluk een koe ving’, of: ‘Hoe ik per ongeluk in het oerwoud van Ecuador terechtkwam’.

Je verhaal mag niet langer dan 800 woorden zijn. De deadline is 1 januari en je kunt je verhaal opsturen naar leonie@lemniscaat.nl o.v.v. ‘Schrijfwedstrijd’. Vergeet niet je naam, adres en leeftijd te vermelden.

De schrijver van het winnende verhaal krijgt uitgebreide feedback van Annet Huizing met tips over hoe je je verhaal nog beter kunt maken. Het verhaal wordt ook gepubliceerd op de website en Facebookpagina van uitgeverij Lemniscaat, en de winnaar krijgt een gesigneerd exemplaar van het boek van Annet.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven