Promotie: Maak jouw schrijfdroom waar!

Loop je al een tijdje ronde met een plan voor een boek? Een roman, thriller, kinderboek of biografie? De Schrijversacademie biedt verschillende opleidingen aan die je verder helpen met jouw schrijfambitie!

Schrijven is een creatief vak, een ambacht dat je kunt leren door veel te oefenen, door zelf veel te lezen en door je open te stellen voor feedback. De Schrijversacademie biedt een pakket met literaire schrijfopleidingen, van basisniveau tot professioneel schrijven. In totaal zijn er achttien
opleidingen, waaronder het schrijven van romans en korte verhalen, biografieën en columns en blogs. Bij de Schrijversacademie krijg je praktische schrijflessen van ervaren auteurs en experts uit het vakgebied. Je hebt de flexibiliteit om zowel online als op locatie te studeren. Je krijgt de kans om jouw schrijfambities waar te maken en te groeien als schrijver, of je nu professioneel wilt schrijven of gewoon je schrijfvaardigheden wilt ontwikkelen! Voor welke opleiding ga jij? Neem zelf een kijkje op onze website en/of vraag vrijblijvend een studieadvies gesprek aan!

schrijversacademie, utrecht, event, de zalen van zeven, schrijvers, studenten

Maak kennis met de Schrijversacademie
Op zaterdag 28 oktober vindt onze Schrijversdag plaats in Utrecht. De Schrijversdag is een inspirerende dag voor iedere aankomende schrijver.
Tijdens deze dag zal een van onze docenten, Manon Duintjer, twee interviews afnemen: met debutant en oud-student Liang de Beer en gevestigd auteur Sacha Bronwasser. Daarnaast neemt docent Robert Haasnoot je mee in een eerste les en vertelt hij je alles over de Schrijversacademie. Heb je interesse? Klik hier voor meer informatie.

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven