Prins Charles woest om onthullende memoir

Dickie Arbiter, voormalig perssecretaris van de Koninklijke familie van Groot-Brittannië, heeft een autobiografie geschreven over de tijd waarin hij werkte voor de Koninklijke familie. Arbiter zal het ook hebben over het vreemdgaan van prins Charles en de dood van prinses Diana.

Een bron uit Buckingham Palace liet weten dat prins Charles woest was, omdat het zou gaan om een vertrouwde vriend. Dickie Arbiter werkte twaalf jaar lang voor de Koninklijke familie in een van de meest turbulente periodes van de monarchie. Het boek, genaamd On Duty with the Queen, zal de donkere dagen beschrijven in het huwelijk van Prins Charles en Diana, de scheiding en de dood van Prinses Diana.

Arbiter liet weten dat het niet zijn doel is om geheimen openbaar te maken, maar dat het boek een autobiografie is en dus over zijn eigen leven gaat. Een leven dat naar eigen zeggen erg buitengewoon en bijzonder bleek. Ondanks dat het boek een autobiografie is belooft Arbiter wel een eerlijk en oprecht beeld te scheppen over de sensationele mediaverhalen die in die tijd de ronde deden. Er zijn geruchten dat Buckingham Palace een rechtszaak overweegt aan te spannen om te voorkomen dat het boek gepubliceerd wordt. Arbiter liet weten dat hij in het boek, dat in oktober uitkomt, geen verhalen vertelt die de geheimhoudingsovereenkomsten breken.

Bronnen: nypost.com, womansday.com.au
Foto: openlettersmonthly.com

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven