Ontvang je BKJunior, de kleurrijke en vrolijke kinderboekenspecial, graag thuis? Neem dan nu een abonnement!

BKJunior, de kinderboekenspecial van de Boekenkrant, gericht op kinderen van 7 tot en met 12 jaar, werd vorig jaar geïntroduceerd. Basisschoolkinderen op een speelse manier helpen bij het kiezen van boeken, dat is de achterliggende gedachte bij BKJunior.

Vanaf het eerste nummer bleek BKJunior een hit. Boekverkopers, ouders, leerkrachten, schrijvers en uitgevers waren enthousiast over deze uitgave. En, het allerbelangrijkste, ook de kinderen zelf waarderen BKJunior. De goede reacties waren voor ons aanleiding om BKJunior in 2016 zes keer te laten verschijnen.

Het komende nummer is vanaf 7 maart verkrijgbaar. En dat wordt een kleurrijke editie vol met rare mensen en gekke beesten. Zo bespreken we het boek Moordaap, interviewen we Kees de Boer over zijn 1000 Beestachtige moppen, en laten fans van de boekenserie van De Grijze Jager weten waarom deze reeks zo machtig mooi is. Ook hebben we een prachtige kleurplaat met kleurwedstrijd en een strip van Elsje, het merkwaardigste meisje van Nederland.

BKJunior is verkrijgbaar bij boekhandels, basisscholen en bibliotheken in Nederland en Vlaanderen. Maar je kunt deze vrolijke special ook thuis ontvangen. Een jaarabonnement voor zes nummers kost € 15,-. Of combineer het abonnement met een jaarabonnement op de Boekenkrant.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven