Ontdek jouw talent samen met Kinderen voor Kinderen!

PROMOTIE – Van Waanzinnig gedroomd en Op een onbewoond eiland tot Okido en Fitlala. Wie is er niet groot geworden met de muziek van Kinderen voor Kinderen? Wil jij ontdekken wat jouw talenten zijn? Ga dan snel aan de slag met deze nieuwe serie boeken van Kinderen voor Kinderen!
Iedereen heeft talent, dus ook jij!

Met dit werkboek ontdek jij aan de hand van vijf thema’s waar je goed in bent. Van het schrijven van een songtekst tot het maken van een coole videoclip! Alles komt aan bod! Met tips van Tjeerd Oosterhuis, Edward van de Vendel, Lucia Marthas, Akwasi en natuurlijk de kids van Kinderen voor Kinderen!

Samen is het veel leuker!

Daarover gaat de cd ‘Kom erbij’, maar ook dit vriendenboek van Kinderen voor Kinderen! Laat al jouw vrienden hun talenten delen en leer elkaar nog beter kennen. Kom erachter wie bevriend is met wie in het koor en nog veel meer. Met verjaardagskalender en vriendschapstestjes!

Wa-wa-waanzinnigdagboek!

In dit dagboek kun je alles kwijt. Van je waanzinnige dromen tot je grootste geheimen. Laat je inspireren door de tips en ervaringen van de kids van Kinderen voor Kinderen. Voer de vrolijke opdrachten uit en beantwoord alle vragen aan jezelf. En daarna… stop je alles veilig achter slot en grendel!

Boekgegevens

Kinderen voor Kinderen, Iedereen heeft talent werkboek, Uitgeverij Meis & Maas, ISBN: 9789030504160, 96 pagina’s (€ 14,99)
Kinderen voor Kinderen, Kom erbij vriendenboek, Uitgeverij Meis & Maas, ISBN: 9789030504177, 96 pagina’s (€ 11,99)
Kinderen voor Kinderen, Waanzinnig gedroomd dagboek, Uitgeverij Meis & Maas, ISBN: 9789030504184, 96 pagina’s (€ 12,99)

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven