Nu verschenen: BKJunior editie 4 juli 2016 – Met Ted van Lieshout, Julius Zebra en Superjuffie

Aan het einde van het schooljaar is het voor veel kinderen zover: we gaan op schoolkamp! Zo ook in deze gloednieuwe BKJunior.

De redactieBKJ juli NB las dit keer Hugo chillt, een grappig boek over een jongetje dat op schoolkamp gaat. We spraken met Janneke Schotveld over haar boek Superjuffie op kamp. ‘De klas van juf Josje gaat in dit boek op oerkamp,’ vertelt Janneke. ‘Ik ben zelf ook op zo’n kamp geweest. Ik vond het niet zo leuk – ik was er eigenlijk een beetje te tuttig voor…’

Verder tipt Caroline van den Ende drie boeken over schoolreisjes. Ook recenseren we Julius Zebra, een hilarisch boek over een zebra die gladiator wordt. Ons leespanel bespreekt Kalle & het oerwoudgoed, Ted van Lieshout vertelt over beeldgedichten en we vertellen je alles over de mooie tentoonstelling over Fiep Westendorp in Museum Meermanno. Natuurlijk bevat ook deze BKJunior weer veel mooie leesfragmenten en doe-dingen.

Nu verkrijgbaar!
De BKJunior verschijnt in een oplage van 12.500 exemplaren. Is deze special nog niet in uw boekwinkel, bibliotheek of op uw school verkrijgbaar en zou u dat wel graag willen? Stuur dan een bericht naar abo@boekenkrant.com. Doen, want met de BKJunior blijven ze lezen!

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven