Nu verschenen: BKJunior editie 1 februari 2021 – met Sjoerd Kuyper, De Ickabog en Sloop dit boek!

Heb jij je hele boekenkast ook al drie keer uitgelezen tijdens deze lockdown? Wij ook! Daarom staat deze nieuwe editie van de BKJunior weer boordevol boekentips, van spannende leesboeken tot boeken die je aan het knutselen zetten!

In de februari-editie van de BKJunior vertelt Sjoerd Kuyper over zijn nieuwe boek, Meneer Droste van het Kinderboekenmuseum, waarin Tiuri samen met zijn opa een spannende nacht doorbrengt in dit museum. Ook spreken we met Tiny Fisscher over haar boek Mijn jaar in een tent, waarin het meisje Zwaan een jaar in een tent gaat slapen om geld op te halen voor een goed doel. Zou jij dat ook aandurven?
Daarnaast komen we oog in oog te staan met het enge monster uit De Ickabog, het nieuwe sprookjesboek van J.K. Rowling. Wij spreken met een aantal van de winnaars van de tekenwedstrijd rondom dit boek! Ook kun je je creativiteit kwijt met een tof wetenschappelijk experiment uit Bijzonder beroerde bouwers en een DIY-project uit Sloop dit boek!. En nog veel meer!

Bestel gauw een boek bij een Boekenkrant-boekhandel bij jou in de buurt, dan krijg je de BKJunior er gratis bij!

Boekgegevens

In de februari-editie van de BKJunior komen in ieder geval deze titels voorbij:
Elle McNicoll, Een soort vonk, vertaling: Margaretha van Andel, Uitgeverij Lemniscaat, 192 pagina’s (€ 15,95)
Kamiel de Bruyne, Er was misschien eens. 20 verhalen die waargebeurd zijn. Of niet?, illustraties:  Yarne Daeren, Pelckmans Uitgevers, 91 pagina’s (€ 17,50)
Marieke ten Berge en Jesse Goossens, Noord, Uitgeverij Lemniscaat, 80 pagina’s (€ 19,99)
Jan Van Coillie, Een stukje van de regenboog. De 100 mooiste kindergedichten van het afgelopen decennium, illustraties: Sassafras De Bruyn, Uitgeverij Davidsfond/Infodok, 208 pagina’s (€ 29,99)
Pépé Smit, Fred en de rare vogel, Uitgeverij De Harmonie, 32 pagina’s (€ 14,90) 
Sophy Henn, Pizazz. Het valt niet mee om een superheld te zijn…, vertaling: Marte Jongbloed, Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 208 pagina’s (€ 10,00) 
Sjoerd Kuyper, Meneer Droste van het Kinderboekenmuseum, illustraties: Sylvia Weve, Uitgeverij Hoogland & Van Klaveren, 104 pagina’s (€ 19,90)
Sean Connolly, Bijzonder beroerde bouwers. Zo moet het dus niet, illustraties: Pat Lewis, vertaling: Jaap Slingerland, Uitgeverij de Fontein, 256 pagina’s (€ 15,00)
J.K. Rowling, De Ickabog, vertaling: Wiebe Buddingh’, Uitgeverij De Harmonie, 304 pagina’s (€ 24,90)
Sterrin Smalbrugge, Sterrin’s Reptielenreis, illustraties: Wendy Panders, Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 155 pagina’s (€ 20,99)
Will Gater, Het dikke boek van ons bijzondere heelal,vertaling: Niels en Aleid van Eekelen, Uitgeverij Lannoo, 224 pagina’s (€ 19,99)
Jane Kerr, De olifantendief, Uitgeverij Ploegsma, 368 pagina’s (€ 19,99)
Edward van de Vendel, Het bamboemeisje, illustraties: Mattias De Leeuw, Uitgeverij Querido, 256 pagina’s (€ 22,50)
Keri Smith, Sloop dit boek!, Uitgeverij Van Goor, 64 pagina’s (€ 12,99)
Davide Morosinotto, De verloren bloem van de sjamaan, vertaling: Manon Smits en Pieter van der Drift, Baeckens Books, 480 pagina’s (€ 19,99)
Charlotte Milner, Het vleermuizenboek, vertaling: Trijnie Duut, Fontaine Uitgevers, 48 pagina’s (€ 17,00)
Sandy Stark-Mcginnis, Zo vrij als een vogel, vertaling: Lydia Meeder, Uitgeverij Lemniscaat, 248 pagina’s (€ 15,95)
Tiny Fisscher, Mijn jaar in een tent, illustraties: Sophie Pluim, Uitgeverij Volt, 304 pagina’s (€ 15,99)
Tosca Menten, Dummie de mummie en de ster van Thoeban, illustraties: Elly Hees, Uitgeverij Van Goor, 304 pagina’s (€ 12,50)
Jozua Douglas, Costa Banana 1. De gruwelijke generaal, illustraties: Elly Hees, Uitgeverij de Fontein, 256 pagina’s (€ 14,99)

Berichten gemaakt 5323

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven