Nieuwe titel: Voetspoor

Tjerk Lammers schreef eerder al bestsellers over de popmuziek als Iron Man en De Stones over de Stones. Voetspoor is zijn eerste thriller: een wervelend relaas over de jacht op een massamoordenaar in Amsterdam.

‘Het duurde even voor Sterre doorhad dat er een voet in haar koelkast stond. Had ze echt gezien wat ze dacht gezien te hebben? Ze trok de deur van de koelkast voorzichtig op een kier.
Toen het lampje aanfloepte was het alsof de tenen een stukje naar voren sprongen.
De nagels waren keurig geknipt en roodgelakt. Ook de rest van de voet zag er zeer verzorgd uit. Sterre’s blik gleed over de enkel naar boven en bevroor op de zaagrand: de aders, spieren, pezen en het bot waren zo keurig afgesneden, dat het te mooi leek om echt te zijn.
En toen verloor ze, door een klap tegen haar achterhoofd,
het bewustzijn…’
Spanning en humor, verlies en verdriet, haat en liefde, rock ’n roll, geweld en voetfetisjisme vormen de ingrediënten van dit waanzinnige verhaal. En tijdens de verrassende ontknoping wordt het adrenalinepijl van de lezer hoog opgejaagd.

Over de auteur
Tjerk Lammers werkte jarenlang in de muziekindustrie, richtte popglossy’s Aloha en Revolver op en schreef een aantal bestsellers over popmuziek, waaronder de New York Times-bestseller Iron Man met Tony Iommi. Met Voetspoor treedt Lammers toe tot de eredivisie van de Nederlandse misdaadliteratuur.

Boekgegevens

Tjerk Lammers, Voetspoor, Mooks Publishing, 350 pagina’s (€ 17,50)

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven