Nieuwe titel: Stoven bij Janneke thuis

Een goede stoofpot hoeft niet veel tijd, geld of moeite te kosten! Op de haar kenmerkende manier laat Janneke Philippi zien dat stoofpotten van alle tijden, seizoenen en momenten zijn.

Van oma’s sukadelappen, Italiaanse wijnstoof tot Chinese speklappen met gember en Luikse bouletjes met abdijdier. Lam, kalf, kip, eend, vis en zelfs geweldige vegetarische stoofpotten met peulvruchten: alle gerechten in Stoofpot bij Janneke thuis zijn bijzonder en toch vertrouwd, passend in tijd en binnen handbereik! Janneke laat zien dat voorbereiding het halve werk is.

Juist een stoofpot is een gezonde en geschikte maaltijd in drukke gezinnen: makkelijk voor te bereiden voor de volgende dag (en dan vaak nóg lekkerder), of om ’s morgens vroeg al op het vuur te zetten zodat je ’s avonds met familie en vrienden direct kunt genieten, zonder uren in de keuken te hoeven staan.

Boekgegevens

Janneke Philippi, Stoven bij Janneke thuis, Uitgeverij Karakter, ISBN 9789045211985 (€ 19,99)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven