Nieuwe titel: Sira

Bestsellerauteur María Dueñas brengt de onvergetelijke hoofdpersoon van ‘Het geluid van de nacht’ opnieuw tot leven. 

 Sira Quiroga kennen we als de onvergetelijke hoofdpersoon uit Het geluid van de nacht, de grote succesroman van María Dueñas. Dit najaar komt Sira terug. En hoe! In Dueñas’ nieuwe roman Sira neemt ze haar lezers weer mee in een maalstroom van avonturen die zich afspelen tegen de achtergrond van een wereld die na 1945 aan een moeizame wederopbouw begint. Als Britse spionne kijkt Sira verlangend uit naar een kalm en vredig bestaan. Maar het lot beslist anders.  

Vier steden, vier geheime missies. En één vrouw: Sira Quiroga 

De Tweede Wereldoorlog is voorbij en na haar hectische belevenissen als Britse spionne kijkt Sira verlangend uit naar een kalm en vredig bestaan. Maar het lot heeft anders beslist. Een tragisch ongeval dwingt haar zichzelf opnieuw uit te vinden, de controle over haar leven te herwinnen en te vechten voor een veilige toekomst, voor haarzelf en voor haar pasgeboren kind. 

Dat brengt haar van Londen naar Jeruzalem, van Madrid naar Tanger, waar ze te maken krijgt met fanatisme en haat, idealisme en liefde. Ze komt geesten uit het verleden tegen, moet afrekenen met levensgevaarlijke tegenstanders en in het reine komen met haar eigen geschiedenis. Maar al is Sira niet langer de onschuldige vrouw die iedereen inpakte met haar naïviteit, haar doortastendheid en aantrekkingskracht zijn intact gebleven. 

Wil je dit razend spannende, nieuwe verhaal rondom Sira Quiroga niet missen? Bezoek dan deze week nog de boekhandel!  

De pers over Sira: 

‘Dueñas laat zien dat een vervolg wél goed kan zijn, sterker nog, voortreffelijk!’ Todo literatura 

De pers over María Dueñas: 

‘Dueñas is een rasverteller.’ de Volkskrant 

Maria Dueñas, Sira, vertalers: Jacqueline Visscher en Marjan Meijer, Uitgeverij Wereldbibliotheek, 530 pagina's (€26,99)

Benieuwd geworden? Bestel dit boek bij uw lokale Boekenkrant-boekhandel. Kijk hier voor een overzicht.

Berichten gemaakt 5313

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven