Nieuwe titel: Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen

Henry moet een nieuw leven op zien te bouwen. Op aanraden van zijn therapeut begint hij een dagboek. Het resultaat: een ongemakkelijk dagboek vol zwarte humor en keiharde eerlijkheid.

Henry en zijn vader proberen hun nieuwe leven vorm te geven en worden daarin geholpen door Henry’s geweldige nieuwe vriend Farley, hun nieuwsgierige Indiase buurman die hen maar curry blijft brengen en Karen, de vrouw die in hetzelfde gebouw woont en wel héél geïnteresseerd is in Henry’s vader. Maar wat zal er gebeuren als ze het ontdekken?

Susin Nielsen schreef al meerdere lovend ontvangen jeugdromans. Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen is haar rauwste, pijnlijkste boek tot nu toe, en misschien daarom wel het mooiste. Gelukkig is haar relativerende humor nooit ver weg.

Boekgegevens

Susin Nielsen, Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen, vertaling: Lydia Meeder en Barbara Zuurbier, Uitgeverij Lemniscaat, ISBN 9789047710097 (€ 15,95)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven