Nieuwe titel: De puberdagboeken

De puberteit is een periode van grote onzekerheid. Over je plek in de groep, over je alsmaar groeiende lichaam, over die verwarrende seksuele gevoelens.

Waar jongeren van nu hun onzekerheden ongeremd delen op social media, hielden pubers voorheen hun persoonlijke verhalen diep verborgen. In dagboeken. Monica Soeting en Nina Wijsbek lazen de talloze dagboeken die zijn samengebracht in de collectie van het Nederlands Dagboekarchief. Ze selecteerden de mooiste stukken van tieners van vroeger en nu, die schrijven over school, ouders, vrienden en vriendinnen, seks en toekomstverwachtingen. Openhartig, aangrijpend, soms hilarisch en vooral heel erg herkenbaar. Rob van Essen schreef het voorwoord.

Boekgegevens

Monica Soeting en Nina Wijsbek, De puberdagboeken. Hoe tieners over hun leven schrijven, Uitgeverij Thomas Rap, 192 pagina’s (€ 15,00)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 5323

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven