Nieuwe editie Boekenkrant verschijnt 4 maart – thema Boekenkweek

Thema: Boekenweek – In de maart editie van de Boekenkrant wordt aandacht besteed aan het thema Boekenweek: ‘Gouden tijden, zwarte bladzijden’. Kijk voor meer informatie op www.boekenweek.nl Naast dit thema is er zoals in iedere editie aandacht voor de rubrieken literatuur, spanning, non-fictie en strips.

Vanaf deze editie zal er ook structureel aandacht aan kinderboeken besteed worden. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Met ingang van januari 2013 zijn de tarieven van de Boekenkrant flink verlaagd. dit is mogelijk doordat de Boekenkrant in omvang gegroeid is van 24 naar 28 pagina’s. Bijvoorbeeld, het oude tarief van een 1/4 pagina was euro 425. Dat is verlaagd naar euro 350. Zie de ‘Aanbieding 2013’ voor de nieuwe tarieven.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van adverteren kun je contact opnemen met Jan Louwers via jan.louwers@uhb.nl of +31 302231718.

Wilt u de Boekenkrant redactie informeren over een interessant boek, evenement of auteur? Neemt contact op met de redactie via redactie@boekenkrant.com

Voor meer informatie over de Boekenkrant en andere producten en diensten van Uphill Battle boekpromotie kun je de ‘Aanbieding 2013’ als .pdf downloaden. Klik op het .pdf logo in de rechter kolom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven