Nieuwe BKJunior verschijnt op 21 september

De volgende editie van de BKJunior, de jeugdeditie van de Boekenkrant, is vanaf 21 september 2015 verkrijgbaar. In deze editie veel aandacht voor de Kinderboekenweek en het thema Raar maar waar.

BKJunior is een aanvulling op de reguliere Boekenkrant. Waar de Boekenkrant zich richt op volwassenen is BKJunior juist bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar zelf.

De Kinderboekenkrant wordt als bijlage bij de reguliere Boekenkrant verspreid via boekhandels en bibliotheken in Nederland en Vlaanderen, maar ook als losse krant via kinderboekwinkels, kindermusea en basisscholen.
De inhoud van de BKJunior is een mix van interviews met schrijvers en tekenaars, recensies van kinderen zelf, tips en boekennieuwtjes. Maar ook verhalen, gedichten, strips, puzzels, spelletjes en andere ‘doe-dingen’ worden opgenomen in deze special. De BKJunior is een interactieve uitgave, gemaakt door een onafhankelijk redactie. De jeugd zelf wordt zoveel mogelijk betrokken bij de totstandkoming van deze krant. De jeugdrecensenten zijn dit keer van basisschool de Driestroom uit Den Bosch en de kinderdirecteur van het kinderboekenmuseum laat weten wat haar favoriet boek is.
In de komende editie haken we bovendien aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2015 Raar maar waar door speciale aandacht te besteden aan boeken over fantasie en fantastische boeken.

BKJunior is verkrijgbaar bij de volgende kinderboekwinkels en bij de boekhandels die de reguliere Boekenkrant verspreiden. Klik hier voor een overzicht van de deelnemende boekhandels.

Interesse om te adverteren? Stuur dan een e-mail naar info@boekenkrant.com en u ontvangt meer informatie.

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven