Nationale Voorleesdagen 2021

De Nationale Voorleesdagen gaan vandaag van start! T/m 30 januari wordt er door iedereen extra aandacht besteed aan voorlezen.

Het is nu eenmaal leuk om voorgelezen te worden en je leert er ook weer nieuwe woorden door. Elk jaar lezen ouders, juffen en meesters door het hele land tijdens de Voorleesdagen hetzelfde prentenboek voor: Coco kan het! van Loes Riphagen.

© Tekst en illustraties afkomstig uit Coco kan het! Loes Riphagen &
Uitgeverij Gottmer.

Meer online
H.K.H. Prinses Laurentien is dit jaar speciaal voor de start van De Nationale Voorleesdagen te zien in het programma ‘Zin in Zappelin’ met een Voorleesontbijt!
H.K.H. Prinses Laurentien gaat in het programma middels een videogesprek 25 kinderen voorlezen die thuis op de bank zitten. De aflevering ‘Voorlezen’ is woensdag 20 januari 2021 om 07.05 uur te zien bij NPO Zappelin op NPO 3. De herhaling is om 12.00 uur.
Vanaf 8.00 uur is de voorleesvideo ook op deze pagina te bekijken! 

Ook zal dit jaar het traditionele voorleesontbijt meer online worden gehouden. Misschien leest een lokaal bekend persoon, bijvoorbeeld de burgemeester, wel voor! Vraag aan je juf of meester of zij weten of dat in jouw woonplaats ook gebeurt.

Lees jij ook thuis voor? Deel jouw voorleesliefde tijdens De Nationale Voorleesdagen op de sociale media met @voorleesdagen en #voorlezenmaaktjeleuker.

Loes Riphagen
Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven