Mooie boeken bij Nieuw Amsterdam

PROMOTIE – Van de 20ste-eeuwse Amerikaanse geschiedenis tot drugshandel in het Duistland van 1998: de boeken van Nieuw Amsterdam nemen je mee naar een andere wereld.

Wat nooit is verteld

Wat nooit is verteldVerrassend actuele literaire roman waarin de gruwelijkste gebeurtenissen uit de 20ste-eeuwse geschiedenis tot leven komen. Een onvergetelijk verhaal over liefde, moed en een onverwachte heldendaad.

‘Was elke geschiedenisles maar zoals dit boek van Elliot Perlman, dan was er waarschijnlijk veel meer blijven hangen. Want slechts weinig verhalen schrijven geschiedenis, maar het lukt Elliot Perlman om een verhaal te schrijven dat voor altijd in gedachten blijft.’  The Post Online

Ook als e-book verkrijgbaar

Tankstelle

tankstelle

Douwe werkt op een tankstation, waar hij bevriend raakt met Mehmet en Toni. Via Toni maakt hij kennis met vowa, een koeriersdienst  gespecialiseerd  in het vervoer van ‘zeepjes’, ofwel drugs. Hij betreedt de snelle wereld van het geld, maar die wereld heeft helaas ook een keerzijde…

Snelle en spannende roadthriller over de schimmige wereld van drugskoeriers

Ook als e-book verkrijgbaar

Leeuwenstrijd

LeeuwenstrijdVerraad, verzet en verzoening in één familie. Leeuwenstrijd geeft een panoramische blik op Nederland aan de hand van vier vaders en zonen Dona, die elk op hun eigen manier de idealen van een generatie vertegenwoordigen.

Een grootse roman over vier generaties

Ook als e-book verkrijgbaar


Boekgegevens

  • Elliot Perlman, Wat nooit is verteld, vertaling: Lucie Rooijen, Uitgeverij Nieuw Amsterdam, ISBN 978 90 468 1487 1 (€24,95)
  • Auke van Stralen, Tankstelle, Uitgeverij Nieuw Amsterdam, ISBN 978 90 468 1581 6 (€18,95)
  • Thomas van Aalten, Leeuwenstrijd, Uitgeverij Nieuw Amsterdam, ISBN 978 90 468 1637 0 (€19,95)
Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven