Like-en-win-actie: naar de film met René Appel

Op zondag 20 november organiseert de Boekenkrant in samenwerking met AnnexCinema in Woerden een middag rondom het boek Schone handen van René Appel. Wij geven op Facebook 2 x 2 kaartjes weg, inclusief het boek.

In aanwezigheid van de auteur wordt de verfilming van Schone Handen vertoond, waarna hoofdredacteur Anouk Abels hem zal interviewen. Bij dit interview zal ook ruimte zijn voor vragen vanuit het publiek. Tevens zal René Appel zijn boeken signeren. Zijn werk zal verkrijgbaar zijn bij een stand van Libris Woerden, die ter gelegenheid van het evenement in de bioscoop staat.

Schone handen is een spannend misdaaddrama. Sylvia (Thekla Reuten) heeft te lang weggekeken als het ging om de bloeiende drugshandel van haar man Eddie (Jeroen van Koningsbrugge). Als alles fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om haar binnen de familie te houden.

Like en win!

Wil je gratis aanwezig zijn bij deze middag, met een gesigneerd exemplaar van Schone handen als aandenken? Ga naar de Facebook-pagina van de Boekenkrant en like ons bericht over de actie. Je kunt meedoen tot 14 november.

Disclaimer: indien de winnaar niet binnen een week reageert op de bekendmaking van de uitslag op Facebook, dan kunnen wij helaas niet garanderen dat hij of zij de kaartjes of het boek zal ontvangen.

2016-10-11-evenementen-poster-advertentie

Berichten gemaakt 5329

Eén gedachte over “Like-en-win-actie: naar de film met René Appel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven