Like-en-win-actie: kaartjes voor BorderKitchen met T.C. Boyle

Op donderdag 3 september is de Amerikaanse schrijver T.C. Boyle te gast bij BorderKitchen, en jij kunt erbij zijn! De Boekenkrant geeft op Facebook 3x 2 kaartjes weg voor dit bijzondere evenement.

Tijdens zijn bezoek aan BorderKitchen zal T.C. Boyle met schrijver en journalist Arjan Visser in gesprek gaan over zijn langverwachte nieuwe roman, Wie storm zaait, waarin hij de gewelddadige en donkere kant van de American Dream verkent. Het boek draait om Adam, zoon van een schooldirecteur en Vietnamveteraan, die niets voor elkaar krijgt. Hij vliegt van alle scholen en gaat van de ene psychiater naar de andere. Adam is een tijdbom. Hij verzamelt wapens, slaapt in de wildernis, legt er een papaverveld aan en gaat zonder nachtkijker de deur niet uit. Dan ontmoet hij Sara, gescheiden veertiger en fanatiek dierenliefhebber, die ook tegen álles is: globalisering, samenzweerders, overheidsge-weld. En autogordels. Ze hebben een stormachtige verhouding, tot Sara merkt dat het Adam wel heel erg menens is met zijn vijanden.

Wil je kans maken op twee kaartjes? Ga naar onze Facebook-pagina, like ons bericht over de actie en stuur een mailtje met je adresgegevens naar redactie@boekenkrant.com o.v.v. T.C. Boyle. Je kunt meedoen tot dinsdag 11 augustus, 16.00 uur!

Disclaimer: indien de winnaar niet binnen een week reageert op de bekendmaking van de uitslag op Facebook, dan kunnen wij helaas niet garanderen dat hij of zij de prijs zal ontvangen.

Boyle_online

Boekgegevens

T.C. Boyle, Wie storm zaait, vertaling: Anne Jongeling, Uitgeverij Meridiaan, ISBN 978 90 488 2196 9 (€ 19,99)

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven