Kaasheld en Poephoofd in strijd met absurditeiten

In oktober verschijnt bij Uitgeverij Silvester al weer het vijfde album van Kaasheld en Poephoofd, de absurdistische strip van tekenaarscollectief Lamelos. Kunst met een grote K en P, is de titel van deze uitgave, waarin de Hollandse held opnieuw ten strijde trekt tegen vaderlandse absurditeiten.

Kaasheld, held van het volk, is de eerste Nederlandse superheld die zich niet schaamt voor zijn nationaliteit. De Nederlandse vlag torent fier boven zijn hoofd uit. Samen met sidekicks Kaasplankje en Poephoofd trekt hij ten strijde tegen het absurdistische geweld van superhelden. Er moet tenslotte iemand voor het Nederlandse volk opkomen. OEOEOERHollands!

In het nieuwste album Kunst met een grote K en P maken we eindelijk kennis met Poepjoch, het neefje van Poephoofd, en krijgen de helden onverwachte hulp van het haar van Geert Wilders!

Lamelos
Lamelos is een Nederlands striptekencollectief bestaande uit de striptekenaars Boris Peeters, Sam Peeters,  Jeroen Funke en Aleks Deurlo. Lamelos werd opgericht in 1997.

kenp cover

Boekgegevens

Lamelos, Kaasheld en Poephoofd 5 Kunst met een grote K en P, uitgeverij Silvester, ISBN 97 890 5885 966 2 (€ 8,95)

Berichten gemaakt 5313

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven