Het betoverde woud

Dit verbluffende nieuwe kleur- & zoekboek van Johanna Basford, bekend van Mijn geheime tuin, neemt je mee op een zoektocht door een betoverd woud.

johanna basfordPROMOTIE – Wat zit er verborgen in het kasteel midden in het bos? Je kunt de prachtige bostaferelen inkleuren en aanvullen, maar ook op zoek gaan naar verborgen dieren en magische voorwerpen, waaronder negen speciale symbolen. Zoek alle symbolen om de kasteelpoort te openen en ontdek wat erachter verborgen zit!
Aan het eind van het boek zit een schitterende uitklappagina, garantie voor uren kleurplezier.
Johanna Basford is een illustrator die haar liefde voor de pentekening van harte uitdraagt. Ze maakt verfijnde, met de hand getekende illustraties, en laat zich inspireren door de planten en dieren rond haar huis in Schotland. Basford’s eerste boek, Mijn geheime tuin, is een bestseller: van de Nederlandse editie werden in ruim een jaar 65.000 exemplaren verkocht, en wereldwijd zijn er inmiddels 1 miljoen bij enthousiaste kleurders beland, in veertien landen van Zweden tot Korea, Brazilië tot België.

Op www.facebook.com/geheimetuin wisselen bijna 4.000 enthousiaste kleurfans tips uit en delen ze resultaten met elkaar.
Voor veel mensen een prettige manier om te ontspannen: even weg uit de dagelijkse hectiek of dagelijkse sleur: creatief bezig zijn alleen of samen.

lis peelen

Marieke gieter      Lisa Belt kolibri

Boekgegevens

Johanna Basford, Het betoverde woud, kleur- & zoekboek, Uitgeverij Thoth, ISBN 978 90 686 8669 2 (€ 10,90)

http://bit.ly/betoverde-woud

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven