Een alfabet lang onhandigheid

Van school heeft Candice de opdracht gekregen om zichzelf te beschrijven aan de hand van een alfabet. Ze levert alleen geen A4’tje in, maar een compleet boek…

PROMOTIE – Candice Phee wil het leven voor iedereen mooier maken. Jammer genoeg is ze nogal onhandig – en heeft ze dat zelf niet door. Zo komen we in Het alfabet van Candice Phee alles te weten over de familieruzie met rijke oom Brian, hoe haar vriend Douglas Benson uit een Andere Dimensie is gekomen (en daar weer naar terug wil), wat er jaren geleden met Candices zusje gebeurde en waarom Aardvark-Vis waarschijnlijk denkt dat Candice God is. En over hoe ze blijft zoeken naar het geluk, voor zichzelf en voor alle mensen om haar heen.

Barry Jonsberg werd geboren in Liverpool. Hij studeerde Engelse literatuur en filosofie en verhuisde naar Australië, waar hij leraar werd. Inmiddels is hij schrijver van veelbekroonde kinderboeken en young-adultromans. Hij geeft nog af en toe les, maar ziet zichzelf als fulltime schrijver. Het alfabet van Candice Phee is zijn eerste boek bij Lemniscaat.

Boekgegevens

Barry Jonsberg, Het alfabet van Candice Phee, vertaling: Annelies Jorna, Uitgeverij Lemniscaat, 214 pagina’s, ISBN 978 90 477 0910 7 (€ 16,95)

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven