Doe het zelf, maar dan op reis

Inkleuren, plakken, schrijven, tekenen en lijstjes afvinken tijdens je stedentrip. De Do It Yourself City Journals is dé nieuwe reeks van mo’media op het gebied van reizen!

PROMOTIE – Het zijn reisdagboeken, doeboeken en stadsgidsen ineen met handgemaakte illustraties en bijzondere weetjes over de stad. De introductie start met 3 nieuwe titels: Dit is mijn Berlijn, Dit is mijn Londen en Dit is mijn Parijs, die nu verkrijgbaar zijn in boekhandels, warenhuizen en webshops.

Een origineel bewaarboek
Het Do It Yourself City Journal bevat mooie illustraties, leuke to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad. Maar het laat ook genoeg ruimte over voor jouw persoonlijke verhalen, tekeningen, foto’s, souvenirs, kaartjes, notities & tips voor vrienden. Zo maak je van je city journal een origineel bewaarboek voor jouw herinneringen aan de stad.

Voor de creatieve reiziger
Het is een boek voor de creatieve reiziger en voor liefhebbers van de populaire kleurboeken voor volwassenen. Benieuwd wat je allemaal met een Do It Yourself City Journal kunt doen? Bekijk de video!

Meer weten? Kijk op www.thisismycityguide.com!

Boekgegevens

Dit is mijn Berlijn, Uitgeverij Mo’Media, 978 90 576 7702 1  (€ 14,95)
Dit is mijn Londen, Uitgeverij Mo’Media, ISBN 978 90 576 7703 8  (€ 14,95)
Dit is mijn Parijs, Uitgeverij Mo’Media, ISBN: 978 90 576 7704 5  (€ 14,95)

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven