De volgende editie van de Boekenkrant verschijnt op 6 februari

De Boekenkrant van februari is in aantocht. We spreken de Amerikaanse Amor Towles over zijn bestseller De Lincoln Highway, waarin hij je meeneemt op een tumultueuze roadtrip door het Amerika van de jaren vijftig. Ook bespreken we de langverwachte autobiografie Reserve van Prins Harry.

Verder spreken we met Hylke Speerstra over zijn roman Testament van de ziel,die gaat over een bijzondere vriendschap tussen twee Friese mannen.Ook besteden we nog aandacht aan De comeback van Tommy Roos van Cecilia Klang, een humoristische roman over een midlifecrisis.

Ook voor de thrillerliefhebbers valt er weer voldoende te lezen, zoals een interview met Helen Fields over Perfecte wraak, het zevende deel in haar populaire D.I. Callanach-reeks. Daarnaast bespreken we de misdaadroman Zwijgen of het graf van Astrid Witte, over een verdwenen meisje in Alkmaar.

Verder bespreken we zoals altijd weer diverse non-fictieboeken, zoals de praktische gids Waarom we willen wat we willen van Luke Burgis. Ook spreken we met Jeroen en Boris de Leijer over de graphic novel Naar Texas en terug, een autobiografisch verhaal over een bijzondere vader-zoonrelatie.

Ook aan kinderboeken is in deze editie geen gebrek. Zo lees je een recensie over het spannende young adult-boek Toen waren er nog vier van Chelsea Sedoti. Ook bespreken we het humoristische prentenboek De springedinges van Kathleen Doherty.

Mocht je na al dat lezen trek hebben gekregen, dan kun je aan de slag met het kookboek Nog meer ovenschotels van Wim Ballieu. Hij leert je hoe je in een handomdraai een makkelijke ovenschotel met verse groenten en af en toe wat vlees of vis op tafel zet.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718
Berichten gemaakt 5315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven