De volgende editie van de Boekenkrant verschijnt op 5 juli

De juli-editie van de Boekenkrant staat vol met leesvoer voor de komende zomer. Er worden veel familie- en vriendschapsbanden op de proef gesteld in deze editie. Zo vertelt Jet van Vuuren over haar nieuwe thriller Vluchtweg, waarin de band tussen twee zussen een belangrijke rol speelt. Wat is er met Judy’s zusje gebeurt tijdens hun jeugd?

Verder spraken we Niels Roelen over zijn romandebuut Zwarte vogel, waarin twee militairen een hechte band hebben met elkaar, tot een van hen bij meerdere geweldsincidenten betrokken raakt. Heeft loyaliteit een grens?
In de Italiaanse klassieker Het eiland van Arturo van Elsa Morante lees je over Arturo die alleen met zijn vader opgroeit. Op een dag staat zijn vader onverwacht voor hem met zijn nieuwe vrouw. Het leven van Arturo, waarin zijn overleden moeder een heilige status heeft, wordt door deze verandering aangetast.
We bespreken Koninkrijk van Jo Nesbø. Deze thriller gaat over twee boers van wie het leven helemaal verandert als een van hen na jaren weer terugkomt in het dorp dat hij heeft verlaten. Het verleden, waar hij eerder voor wegvluchtte, achtervolgt hem weer.
Zeventig jaar na de aankomst van de eerste Molukkers in Nederland, vertelt Coen Verbraak de geschiedenis van deze bijzondere groep. Hij laat drie generaties aan het woord in zijn boek De Molukkers.
Voor de jonge lezer bespreken we Lennox en de gouden sikkel. Dit prentenboek is geschreven om meer bekendheid te werven voor de sikkelcelziekte. De elfjarige Lennox gaat bij zijn vader op bezoek in het ziekenhuis. Daar blijkt dat zijn vader zijn gelukshanger onderweg is verloren. Het wordt de missie van Lennox om deze hanger terug te vinden.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven