De nieuwe DICHTER., binnenkort in de winkel!

Speciale editie van DICHTER. ‘Tem de tekens’, binnenkort in de winkel! Meer dan 60 spiksplinternieuwe gedichten van meer dan 30 dichters in een schriftje van 116 bladzijden.

Er zijn in Nederland 2,5 miljoen volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen. Zij kunnen hun kinderen niet helpen met huiswerk, de bijsluiter bij medicijnen niet lezen en geen sollicitatiebrief schrijven. Problemen stapelen zich makkelijk op. Veel laaggeletterde mensen hebben schulden, gezondheidsproblemen en kinderen groeien op in armoede.
Deze speciale editie van DICHTER. vraagt aandacht voor laaggeletterdheid. Meer dan 30 dichters schreven voor dit nummer meer dan 60 gedichten. Over het nut van taal en hoeveel plezier je er aan kunt hebben. Waarom het voor sommige mensen moeilijk is goed te leren lezen en schrijven. Hoe je kunt helpen en wat jij kunt doen. Een prachtig nummer. Voor iedereen die van taal houdt en weet wat de waarde van de tekens zijn.

DICHTER. is los te koop voor € 5,95, maar een abonnement is goedkoper: voor € 15,50 heb je elke 3 maanden een nieuw nummer in huis.

LEUK? Abonneer je dan nu door te bellen naar 040 2454001 (kantoortijden) of regel het met een paar muisklikken op  www.plint.nl.

Over Plint
Plint combineert gedichten met werk van beeldend kunstenaars en illustratoren op allerlei manieren en allerlei uitgaven die een dag net iets leuker maken.

Vind je ons leuk? Like ons dan op Facebook. Het is er altijd gezellig druk en de eerste nieuwtjes delen we daar.

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven