De nieuwe Boekenkrant verschijnt op 6 augustus

Op 6 augustus verschijnt er weer een nieuwe editie van de Boekenkrant en daarin spreken we met Anna Enquist over haar nieuwe roman Want de avond en blijven we nog even in zomerse sferen met twee echte feelgoodromans.

Op de spanningspagina’s onderzoeken we de onderbelichte rol van vrouwen in de grootste maffiafamilies ter wereld in een recensie van de journalistische thriller Maffiamoeders van Alex Perry. Ook spreken we met Erik Betten over zijn debuut Quarantaine. Hierin stelt hij de vraag hoe de overheid zou reageren als een dodelijke bacterie zich razendsnel over Nederland zou verspreiden.
Ook gaan we terug in de tijd met de Engelse jeugdklassieker Vijf kinderen en Het van Edith Nesbit, die nu voor het eerst in het Nederlands is vertaald. Verder vertelt op de jeugdpagina’s de tevens Engelse schrijfster en blogster Megan Jayne Crabbe ons over haar missie om met haar boek Body Positive Power onze standaardideeën over schoonheid te veranderen.
De non-fictietitels die we recenseren hebben ook een zomers tintje. Spring op een denkbeeldige fiets met De man die van India naar Zweden fietste, en maak een tocht door Frankrijk met Peter Giesen in zijn Retour de France.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven