De nieuwe Boekenkrant verschijnt op 4 maart

In deze editie van de Boekenkrant maken we ons op voor de Boekenweek die 23 maart van start gaat.  

We spreken met Jan Siebelink, die dit jaar het Boekenweekgeschenk voor zijn rekening nam, en besteden aandacht aan het essay geschreven door Murat Isik. Het thema van de Boekenweek is ‘De moeder de vrouw’ en dit onderwerp loopt als een rode draad door de krant. Zo interviewen we o.a. Mirjam Oldenhave over Weet ik veel, waarin ze over haar ervaringen als pleegmoeder schrijft.  

Verder is er een interview met de winnaar van de Boekhandelsprijs, spreken we met fans en de uitgever van de Kikker-serie van Max Velthuijs, waarvan het eerste prentenboek dertig jaar geleden verscheen en is er aandacht voor de nieuwe roman van Marion Pauw: De experimenten.

Als bijlage deze maand:
Onze young adult-special staat deze maand in het teken van debuteren. We gingen langs bij Joany de Vries die vorig jaar de schrijfwedstrijd van uitgeverij Q won en spreken met enkele winnaars van Write Now, de jaarlijkse schrijfwedstrijd voor jongeren. We blikken ook vooruit op YALFest dat eind april voor de vierde keer plaatsvindt.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven