De nieuwe Boekenkrant verschijnt op 2 juli

Op 2 juli verschijnt er weer een nieuwe editie van de Boekenkrant met ditmaal weer een oude vertrouwde special als bijlage: de BKJunior.

In de juli-editie zoeken we de grens op tussen literatuur en actualiteit. Zo bespreken we niet alleen de politieke thriller President vermist, die James Patterson in samenwerking met Bill Clinton schreef, maar spreken we ook met Saskia Harkema die in Blijven of gaan? de verhalen van vrijheidsstrijders en vluchtelingen optekende. Op de jeugdpagina’s vertellen een aantal auteurs over hun bijdrage aan Jij en ik. Verhalen over vriendschap en vluchtelingen. Maar we duiken ook de geschiedenis in met Jean-Marc van Tol, die zijn eerste historische roman schreef over de gebroeders De Witt. Ook besteden we aandacht aan de beeldroman Blokken, naar de klassieker van Bordewijk, en het nieuwe boek van Bernhard Schlink, die doorbrak met De voorlezer.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven