De nieuwe BKGeschiedenis verschijnt op 4 oktober

De BKGeschiedenis komt er weer aan! Deze special verschijnt bij de oktober-editie van de Boekenkrant en staat in het teken van het thema van de Maand van de Geschiedenis: ‘Aan het werk’!

Over dit thema spreken we met James Kennedy, de schrijver van het essay van de Maand van de Geschiedenis. Hierin  neemt hij het Nederlandse arbeidsethos onder de loep. Hoe kijken Nederlanders tegen werk en arbeid aan en hoe heeft deze visie zich sinds de naoorlogse jaren ontwikkeld? 
De BKGeschiedenis richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis. We spreken bijvoorbeeld met Margot Dijkgraaf (In de voetsporen van mijn grootvader) en besteden aandacht aan historische romans en non-fictie. De BKGeschiedenis wordt als bijlage van de reguliere Boekenkrant verspreid. De BKGeschiedenis is voor het laatst verschenen in maart 2021, bekijk deze hier

Uitnodiging tot samenwerking met redactie Boekenkrant 
We willen de BKGeschiedenis maken in samenwerking met de uitgevers. Dus als je interessante informatie hebt voor de redactie van de BKGeschiedenis, stuur dan aub informatie naar redactie@boekenkrant.com. Onze redacteuren bespreken graag de mogelijkheden van inhoudelijke samenwerking. 
 
Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.comof bellen met +31302231718

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven