De nieuwe Boekenkrant verschijnt 3 juni

Juni staat zo kort voor de zomer weer in het teken van de Spannende Boeken Weken. In de volgende editie van de Boekenkrant besteden we daarom extra aandacht aan dit genre. Zo interviewen we Thomas Olde Heuvelt die dit jaar het geschenkboek Dolores Dolly Poppedijn schreef.

Ook in de rest van de Boekenkrant is spanning een terugkerend thema. In De Mitford-moorden van Jessica Fellowes lezen we over Louisa Cannon die verstrikt raakt in een moordmysterie wanneer ze in 1920 als kindermeisje voor een rijke familie werkt. Ook komt Moordenaarsstorm aan bod, het eerste deel van een tweeluik geschreven door Inge Ipenburg. Naast spanning maken we plaats voor nieuwe literaire titels als Ferrara van Bert Wagendorp en Het wapen van Sjeng van Pepijn Lanen.

Daarnaast maken we deze maand een uitstapje van boeken naar film voor Tolkien. Dit biografische drama over het leven van de iconische schrijver van De Hobbit, In de ban van de ring en De Silmarillion verschijnt in juni in de Nederlandse bioscopen. Tot slot gaan we op de jeugdpagina’s op een spannende zoektocht met Joost in Verdwenen woorden van Monique de Heide, lezen we over De bijzondere woorden van Gioia van Enrico Galiano en interviewen we Tom Fletcher over zijn nieuwe kinderboek De Knerpers.

Als bijlage deze maand:
In de BKJunior spreken we met niemand minder dan de illustrator van de geliefde De waanzinnige boomhut-reeks: Terry Denton. Met zijn nieuwe boek Wombat en Vos bewijst hij dat hij goed kan tekenen én schrijven. We blijven in het dierenrijk met onze quizpagina, waar je uit kunt vinden welk bijzondere beestenboek het beste bij jou past. Verder reizen we naar verre oorden met Reisdagboek van Travis Montgomery en komen we te weten wat het favoriete boek is van Evi (10), Senaatslid van de Nederlandse Kinderjury.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven