De eigenwijze kikker

De tijd van aanmodderen is voorbij. Coach, directeur, leerkracht, ouder en oma Hilde Van Bulck biedt nieuwe oplossingen waar niemand aan denkt.

PROMOTIE – Van Bulck laat in heldere voorbeelden zien hoe we leerproblemen en moeilijk gedrag creatiever kunnen aanpakken dan we tot nog toe deden. Wil je dat je kind gelukkig is en talentrijk schittert op school? Dan zetten we in op de eigen-wijs-heid om betere resultaten, prettiger gedrag en creatieve samenwerking te bekomen. De kinderen worden er blij van. De leerkrachten, de directie en jij ook! De eigenwijze kikker is een boek vol doorleefde ervaringen en concrete oefeningen voor scholen in beweging. Het is geschikt voor elk onderwijsniveau en werd geschreven om volwassenen en kinderen te bekrachtigen. Dit boek is onontbeerlijk in elke lerarenopleiding.

Hilde Van Bulck is expert in The New Teaching. Ze is spreker, systemisch opsteller, schrijver van De eigenwijze kikker en van De nacht van ons leven, stichter en bezielster van Samtati. Vanuit haar vijfentwintig jarige onderwijsexpertise en haar ervaringen als energetisch coach heeft ze een revolutionair concept voor onderwijs en opvoeding neergezet; The New Teaching. Haar doel? Een brede, inspirerende beweging voor onderwijs op gang brengen.

De eigenwijze kikker

Boekgegevens

Hilde van Bulck, De eigenwijze kikker, Uitgeverij Paris Books, ISBN 978 94 921 7901 2 (€ 23,00).

Berichten gemaakt 5324

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven