De Boekenkrant groeit: we zijn op zoek naar een topverkoper

De Boekenkrant heeft afgelopen jaar veel nieuwe titels geïntroduceerd. Dit zorgt ervoor dat de organisatie sterk groeit. Na uitbreiding van de redactie zijn we nu op  zoek naar een topverkoper. Geen excuses. Pick up the phone!

Afgewezen worden, niemand lukt het, klanten tonen geen interesse. En dan word jij wakker. Adrenaline begint te kolken, met de oren gespitst en het vizier scherp. Je denkt goed na over hoe je de producten en diensten van de Boekenkrant aan onze klanten kunt aanbieden. In samenwerking met de uitgever zorg je ervoor dat de propositie haarscherp en yesable is. En na het denken komt actie. Harde actie, het resultaat telt. En een tegenslag maakt jou alleen maar gemotiveerder om te slagen. Je bent in staat om een band met onze klanten op te bouwen op basis van oprechtheid en kwaliteit. Soms een vaststaand product verkopen, meestal consultive selling. Conceptuele kracht is een pre, maar het gaat primair om de verkoop.

Wat verkoop je voor de Boekenkrant?

– partnerships met uitgeverijen
– Advertenties in print en online
– Abonnementen met boekhandels, bibliotheken en scholen.

Indien je beschikt over het talent dat nodig is om succesvol te zijn bij de Boekenkrant als verkoper, horen wij graag van je. Stuur een bericht naar info@boekenkrant.com onder vermelding van ’topverkoper’.

We weten dat dit een heel schaars talent is. Maar we gaan jou vinden.

Founder
Berichten gemaakt 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven