Congres Mediathecarissen 2021: een dag vol warmte en inspiratie

Een warm bad: zo voelde het BMO Congres dat vandaag plaatsvond in De Eenhoorn in Amersfoort. Een dag waarop mediathecarissen uit het hele land samen komen om ervaringen en ideeën uit te wisselen over hoe zij hun werk nog beter kunnen doen. Met als speerpunt: leesbevordering. De Boekenkrant was er als sponsor bij om twee workshops te geven.

Hoe kun je de Boekenkrant op school inzetten om leerlingen aan het lezen te krijgen? Daar ging onze workshop over. Van een recensie-wedstrijd, tot het oprichten van een boekenclub en het gebruik van social media, met wat creativiteit kom je al heel ver. De deelnemers kwamen zelf ook met veel goede ideeën, die ons ook weer aan het denken hebben gezet. Een inspirerende dag! En bovendien ontzettend fijn om mensen weer eens face-to-face te spreken en te vertellen over de Boekenkrant. Hieronder ziet u een impressie in beeld.

Bent u mediathecaris en wilt u meer weten over de Boekenkrant en hoe u hem kunt inzetten op uw school? Mail ons via redactie@boekenkrant.com. Wij denken graag mee!

Berichten gemaakt 5315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven