Cast hoorspel Magnus bekend

In mei van dit jaar werd bekend dat de Landelijke Stichting voor Blinden en Slechtzienden (LSBS) een hoorspel liet maken van de roman Magnus van Arjen Lubach. Inmiddels is de cast die dit hoorspel zal inspreken ook bekend.

Anna Drijver, David Lucieer en Egbert Jan Weeber zullen de hoofdrollen op zich nemen. Andere rollen zijn voor Jaap spijkers, Lotte Hellingman, Timur Perlin en Paul Rabbering.

Het hoorspel, waaraan gewerkt wordt door De Hoorspelfabriek, komt uit in oktober. In dezelfde maand zal, ter ere van het 150-jarig bestaan van de LSBS, het hoorspel als cadeau gepresenteerd worden aan blinden en slechtzienden. Deze doelgroep mocht zelf via een enquête uitkiezen welke roman tot hoorspel werd bewerkt.

Magnus beschrijft de reis van hoofdpersoon Merlijn Kaiser door Zweden nadat hij ontdekt dat met zijn creditcard wordt gefraudeerd. Het voorval blijkt verband te houden met zijn verleden. Het boek kwam uit in 2011 en is Lubachs derde roman.

Hoorspelen en luisterboeken vormen een belangrijke bron voor aangepast lezen. Dankzij de groeiende belangstelling komt er ook steeds meer aanbod. Het luisterboek staat sinds 2005 elk jaar in de spotlight tijdens de Week van het Luisterboek.

Bron: lsbs.nl, nu.nl, weekvanhetluisterboek.nl

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven