Boekenkrant lanceert schrijfwedstrijd

Thuisschrijvers, opgelet! Zoek jij een nieuwe uitdaging, of juist een uitlaatklep? Doe mee met onze schrijfwedstrijd en maak kans op een publicatie in de Boekenkrant.

Heb jij altijd al eens een verhaal willen schrijven, maar is het je nooit gelukt om daar de tijd voor vrij te maken? Of heb jij al een hele lade vol schrijfsels liggen, en ben je benieuwd wat een redacteur daarvan vindt?

De Boekenkrant lanceert een schrijfwedstrijd voor (zeer) korte verhalen! Onze leefwereld mag dan kleiner zijn geworden, maar onze verbeelding des te groter. Deze inspirerende tijden zijn een goed moment om de schrijver in jezelf naar boven te halen. Wil jij op een laagdrempelige manier feedback krijgen op je verhaal en kans maken op een publicatie in de Boekenkrant? Kijk dan gauw hieronder hoe je mee kunt doen.

Jouw verhaal…

  • is tussen de 700 en 1500 woorden lang*;
  • heeft het thema ‘contact‘;
  • mag een genre naar keuze hebben (fictie, non-fictie, thriller, young-adult, etc.);
  • lever je aan in een Word-document;
  • en stuur je vóór maandag 18 mei naar redactie@boekenkrant.com.

Wat kun je winnen?
De vijf beste verhalen krijgen persoonlijke feedback van de redactie van de Boekenkrant en worden gepubliceerd op onze website. Het winnende verhaal wordt tevens gedrukt in de juni-editie van de Boekenkrant. Daarnaast krijgt de winnaar een gratis jaarabonnement op de Boekenkrant t.w.v. € 42 én een boekenpakket van ca. € 50!

Dus, pak die pen op, ga er lekker voor zitten, en schrijven maar! Je zult zien, als je eenmaal begint, wordt alles vloeibaar…

P.S.: Houd onze website in de gaten voor schrijftips!

*Alleen de eerste ca. 1000 woorden kunnen in de krant worden gepubliceerd. Is je verhaal langer, dan wordt er doorverwezen naar de website voor het vervolg.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven