Volgende editie Boekenkrant verschijnt op 1 februari

Op 1 februari 2016 wordt de nieuwe Boekenkrant weer verspreid. Ook in deze Boekenkrant is er weer voor ieder wat wils.

Voor fans van de Jeugd van Tegenwoordig is er een interview met Pepijn Lanen, voor meisjes is er een recensie van de dichtbundel Als je een meisje bent en echte mannen kunnen hun hart ophalen met de ‘Meer voor mannen’-serie van uitgeverij Karakter.  Voor liefhebbers van het vlindereffect hebben we de roman Drie versies van ons besproken, en voor de lerende mens is er, jawel, een recensie van De lerende mens. Daarnaast hebben we nog een breed scala aan onderwerpen: van de Stripdagen van Ton Schuringa tot het oorlogsdagboek van Astrid Lindgren. We gaan van het Hoge Noorden, met Karl Ove Knausgård en de Scandinavische keuken, naar het zuidelijke Oss in de boekhandelsrubriek. En van de bevroren wereld in het jeugdboek Een Frozen heart reizen we af naar de bloedhete zomer van 2002 in Lize Spits Het smelt. Tot slot presenteren wij met trots onze eerste themaspread van het jaar, die deze maand gewijd is aan het sportboek.

Heeft u nog interessante tips en/of suggesties voor de redactie van de Boekenkrant? Stuur dan een e-mail naar redactie@boekenkrant.com.

Advertentietarieven en informatie over mogelijke vormen van samenwerking zijn op aanvraag beschikbaar. Stuur hiervoor een e-mail naar Jan Louwers via jan@boekenkrant.com of bel naar +31302231718.

Berichten gemaakt 5307

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven